Fransoser och kvällsvakter

Har varit lite uppehåll nu igen, dels på grund av totalt internet-breakdown och dels på grund av annat.
Till anna hör till exempel att vi tills för en timme sen hade två fransoser boende här. Genom en "kom-och-bo-hos-oss-era-stackars-fattigaturister"-sida Hanna anmält oss på kom i måndags kväll ett sött litet franskt par inramlandes genom dörren. De hade en vecka ledigt, var trötta på tråkiga Spanien, Frankrike och Italien och ville till exotiska och spännande Skandnavien. Eftersom de var i Sverige förra året var det nu dags för Norge och Oslo. Väldigt trevligt att ha dem här, de var väldigt franska och skrattade åt allt man sa. Nu åkte de iväg till Bergen för att sova på någon annans soffa ett par nätter, i Bergen, innan de drar tillbaka till Tolouse. De bjöd in oss hem till sig och hoppas verkligen på att vi hälsar på. Det hade vart sweet....

Jag jobbar alltså sent denna vecka. Ganska deg med sova länge, väldigt seg med inga kunder i butiken. Alla barn i området har sportlov (februariferie) den här veckan, så varenda kotte är på hyttetur i fjällen och ingen vill handla hos oss.
Dock spenderade jag nästan hela den häreftermiddagen med att bygga ihop två visningsexplar; en stor grön vagn att dra nödvändiga saker med och ett tv-bord i glas. Det var kul förutom att det var lite pinsamt att det fattades delar till tv-bordet. Fick dock improviseat lite och smällde ihop det hjälpligt så att folk kan få titta på det.

Nu har jag druckit lite franskt vin och lite norsk cider för att fira av fransoserna och tänker därför krasha i min väldigt bekväma säng inom kort. Typ 10 min.

Hanna ska dock på visning av ny lägenhet imorgon, så det är ju goda nyheter.

Och så ska en annan stackars fattig turist sova här i helgen.

Det är hårt att leva på toppen...

Förvirrad respons
Postat av: Mor

Hej! Så trevligt med lite sydeuropeiskt sällskap :) Hoppas de fick nana på luftmadrassen och inte i de hårda pyttiga sofforna. Lycka till med lägenheter!

Kram M som snart ska på Tobbes kalas och inatt ha huset fullt med nattgäster

2009-02-21 @ 14:19:05
URL: http://projectoslo.blogg.se/

Kommentera mera:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0