Woopwoop

Nu ær vi i alla fall halvvægs installerade i nya lægenheten och den ær superfin!
På torsdag kommer installatørgubbe och sætter dit vårt bredband också. Gøtt som fan.

Till dess får ni hålla i hatten før det kostar før mycket tid och pengar før mig att sitta på detta sletna internetcafè och sladdra.

Har fått en ny chef, førresten, men det kan jag ju ta på torsdag.

(För)Packad

Oj, det tar en väldig massa tid och energi att packa alla sina saker i tusen och åter tusen lådor.

Imorgon kommer det ta en sjuk mängd tid att flytta dem också. Och antagligen några dagar efter det också.

Som tur är har jag lejt två av mina manligaste, hetaste och starkaste män till jobbet - Ole och Ivan!

(Jag skriver detta i hopp om att dom läser skiten och blir asmotiverade och vill bära allt själva. I verkligheten är de väl typ lika klena som Hanna och jag. Men vi tycker mycket om dem ändå, som försöker.)

Nu måste jag sluta skriva. Ska packa ner datorn.

Flytta

Nej men det är väl dags att sätta igång nu kanske. Får packa ner mitt lilla liv här i alldeles för små papplådor och märka dem efter bästa förmåga. Något säger mig att den förmågan kanske kommer va lite för dålig, så jag får gissa när jag packar upp igen, men det löser väl sig. Är ju inte så länge till det ska packas upp trots allt.

Igår var vi på IKEA och rekade inför den stora handeln imorgon, hittade en massa svinbra grejer och några mindre bra grejer som kanske ändå måste få gå. Imorgon ska vi låna bil och släp och flytta min säng. Det är väl ändå då man flyttar på riktigt på nått sätt. Mitt hem är där min säng står, tror jag att någon vis människa någon gång har sagt. Eller så var det jag.

Har vart så konstig de senaste dagarna. Får svindel när jag sitter stilla och blir sjösjuk på torra land. Var nära på att välta igår när jag skulle plocka upp en grej för att jag inte hade någon uppfattning om hur långt jag lutade mig. Sjukt obehagligt och jag hoppas att det snart går över. Ett par stycken på jobbet har haft virus på balansnerven det senaste och även om jag inte tror att det är det blir man lite paranoid av sånt. Usch.

Nu har jag till och med skrivit här. Inga undanflykter kvar.
Jo, måste äta.
Puuh... Kan skjuta på det lite lite till...

Diciplin

På grund av både världslig och personlig ekonomikris har Hanna och jag bestämt att det nog vore bäst om vi fick en släng av anorexi. Det skulle underlätta en hel del för oss, speciellt nu när vi har så mycket utgifter och så mycket att göra att vi egentligen inte har tid för sånt trams som att äta.
Det finns bara ett problem.
Jag är en väldigt dålig anorektiker.
Klarade inte ens en dag, utan slängde nyss in pizzan som blev över från igår i micron och vräkte i mig till jag nästan skämdes. Nästan.

Tror jag har mycket mera fallerhet för bulimi faktiskt. Det hjälper ju dock väldigt lite utgiftsmässigt sett, vilket gör att vi är tillbaka där vi startade igen.

Oj, aj. Den som ändå hade lite bättre självkontroll, ägde en felande våg och en spegel från lustiga huset...

Vårdag

Vilken härlig dag jag haft!

Igår var det jobb och det gick riktigt fint. Nu är min vecka som boss över och den har gått riktigt bra. Får se om det blir någe mer med det eller inte. Var rädd att jag skulle fastna på jentekvell igår, men det visade sig vara avlyst så då gjorde jag snabbt lite andra planer med Ole, närmare bestämt öl, pizza, tv och Bundy-greppet. Niiiiice.
Blev som alltid med Ole en sen kväll, kul att kunna snacka hela natten om en massa strunt.

Idag vaknade jag glad som en fis av att se solen genom fönstret. Efter ett försök till seriös frukost bestämde jag att idag ska man ut och gå, så Ole och jag gick på långpromenad ner till Aker Brygge och gick på hamnpromenaden. Vi var inte direkt ensamma där, men utsikten var helt fantastisk och med solen genom solglasögonen är det svårt att känna sig något annat än lycklig över att våren kanske kommer i år också. 

Ska se till att packa så mycket som möjligt av mina tillhörigheter i lådor under de närmsta dagarna. Ska ta svängen om IKEA i veckan också och fixa lite nya möbler. Har en riktigt bra känsla om den nya lägenheten. Ska ta mig dit och se den nya soffan i veckan också, hört att den e najs.

Filmen var för övrigt grym, se den! Synd bara att Ivan sov sig igenom nästan halva filmen. Men så är det :)

Ny-het

Oh yes, oh joy, oh happy day....

Sitter här och pular lite med min sprajlans nya dator, förstår ni. Jajjemän, ny som bara den och kostade knappt en spänn känns det som. Det är ju därför man jobbar op Clas, för att man får sånna löjliga rabatter på varor som gått ut.
Fantastiskt...

Ikväll ska jag på bio med Ole och Ivan och se Män som hatar kvinnor. Ska bli kul/irriterande att se om de har norsk textning. Tror faktiskt det. Trots att säkert 1/5 av publiken kommer att vara svenskar.

Jobb imorgon också. Har funkat bra att hålla i spakarna på jobbet, inga större missöden har inträffat faktiskt.

Känns nästan lite antiklimax att det är den andre fredagen den 13:e på så kort tid. Fast med tanke på hur mesig den var förra gången kanske den behöver ett försök till. Vad vet jag.

Invigd

Igår tog vi en Late Night Snack i nya lägenheten och passade på att inviga den lite.

Ivan och Hanna hade först lite svårt att komma varandra nära



Men efter Ivans instruktioner...



...gick det snart mycket bättre



Sen plockade vi fram vinet och skålade. Till och med Edvin var där



SKÅL!



Romantiska skålen



Sen åkte tomteblossen fram och partystämningen nådde sin kulmen



Alla ska va med. Fast Hanna ser mest rädd ut. Som ett barn som åker berg- ch dalbana, de skriker så de nästan skiter på sig och sen vill de åka en gång till. Och en gång till. Och....



JC, Petter och Øystein kom förbi och gav en tumme upp. (Det var bland annat killarna till vänster härjag slog i poker. Ha. Ha.)


Nej nu får det vara nog med det här tramset. Nu ska jag iväg och slita för brödfödan.
Fick förövrigt lön igår, näsan 7000 mer än jag väntat mig! Så om jag inte börjat tjäna något otroligt mycket betyder det att mitt skattkort kom in i tid. Och verkligen i rättan tid också, har inte råd att inte få mina pengar nu. Så tack Clas och vi ses snart.

Imorgon

Hämtar vi nycklarna till den nya lägenheten.
Yes, det är så fort det sker i det här landet. I tordags var vi lägenhetslösa, nu har vi snart tillgång till en ny.

En riktigt spännande grej är att vi ska fråga om vi får måla om i lägenheten!
Om vi får tillåtelse, vilket tydligen är väldigt vanligt att man får, kan vi passa på att måla om innan vi flyttar in så mycket saker och allt kommer bli så bra så bra. Varenda jävla vägg i den här staden har den där jävla äggskalsfärgen som gör mig helt galen, att få lite mindre deprimerande färg på en vägg eller två skulle göra mig väldigt glad.

Men nog om det. Haft en underbart slapp söndag som involverat förvånansvärt många ups and lows. Har fått väldigt bra nyheter, väldigt dåliga nyheter och väldigt äckliga nyheter under det senaste dygnet.

Oj, det är spännande att vara mig....

Glömde...

...ju nästan det viktigaste av allt; Grattis på internationella kvinnodagen, alla bruttor, brudar, pinglor, puddingar, babes, jenter och flickor!

Pokerfjes

Äntligen har man lite nyheter att rapportera!

Igår vann jag i poker över 4 segervissa gutter. Fick för det otroligt välbehövliga 200 kr som antagligen får gå rätt in i matkassan och ge mig lunch i ett par dagar nu. Sweeeeeet.

Ja, vi har ju fixat lägehet också! Fast det är ju inte riktigt lika coolt som föregående punkt.
Det är i alla fall en liten 2a som ligger helt galet centralt och för den får vi betala 4000 mindre i månaden än den vi har nu. Ehm... JA tack! Ska fixa med depositum i veckan och få igång flytten som alltså blir lite utspridd över 2-3 veckor. Skönt tycker jag. Tråkigt är att vi behöver skaffa en hel del nya möbler eftersom hyresvärdarna här flippat totalt och inte tänker ge oss minsta krok från denna lägenheten. Det ska nog gå bra ändå, senast i natt blev jag ebjuden en soffa av en kompis. Han var full så jag tvivlar lite på kvaliteten i erbjudandet, men det är ju klart värt ett försök. Inte ofta någon erbjuder att slänga en soffa på en!

Så till det roligaste nyheten; jag kommer hem om två veckor! Då vill jag träffa ALLA!
(Ja, mamma, jag kommer faktiskt hem då. Ska inte gå på centerbalen så vi kan åka till Borås på lördagen)    :)
Okay, det kanske är att översatsa lite, men det skulle va så kul att träffa er i gymnasiegänget jag inte sett på så länge. Är det någon som är sugen? Är ledig på lördagskvällen den 21e och då önskar jag mig tokig fest och hundra internskämt :)
Hoppas att ni är sugna, lediga och girade!

Nu ska jag gå ut till Hanna och berätta att jag är vaken.

Övertid

Ja, det blir en del övertid nu. Är totalt kaos på jobbet då två personer, en av dem heltid plus skiftledare, misstänker att de fått virud på balansnerven och går omkring med sjösjuka hela tiden. Dessutom är chefen sjuk. Och flera andra av de anställda är sjuka. Och en annan skiftledare är borta och bygger en ny butik.
Allt har så sjukt bra tajming...
Så igår jobbade jag 9 timmar och idag 10. Imorgon däremot kan ja inte jobba över, då ska Hanna och jag på visning! Det ska bli riktigt skönt, bara att faktiskt se på en lägenhet. Vet inte vilken det är än, Hanna som håller i sökningarna, men det ska bli kul i alla fall.

Fick ett sjukt ryck i helgen igen. Den här gången var det ugnen, micron, avloppen och köksfläkten som tog den värsta smällen och jag städade konstant i drygt 3 timmar.
Jag måste berätta om det för att inte känna mig så konstig.
Jag tog till och med före och efterbilder på det äckligaste, men jag klarar inte av att lägga upp dem ens. Kan dock meddela att hela fläkten var täckt med vad som seriöst verkade vara öronvax...

Idag sprängde jag min otroligt tajta budget igen genom att impulsköpa ett stycke sommarkläder. Det var lite dumt, men jag rättfärdigade det med att jag tar de pengarna från mina julklapps- och födelsedagspengar. Jag menar, shorts med hängslen, vem kan stå emot det?!

Nej, jag skriver så tråkigt nu för tiden att jag nästan inte vill skriva alls. Jag tänker lika mycket som innan, men jag får helt enkelt inte ut det.
Dock fortsätter jag att uppdatera lite då och då, annars riskerar jag nog att få mamma på överraskningsbesök så att hon blir säker på att jag fortfarande lever...

Hörde förresten att ni har vår där hemma nu. Era lyckliga satar. Hoppas ni njuter.

RSS 2.0