Kvällning

Amanda åkte tillbaka för ett extrabesök på IKEA idag, fick inte med sig sitt bord igår. Det är trots allt svårt att få med sig särskillt mycket med bara några få klena armar...
Under tiden var Edvard med Lisa och klättrade, var svinkul och när han kom hem var han riktigt trött i armar och kropp och var galet hungrig. Duktig som han var köpte han lite gott på vägen hem. När han kom innanför dörren ropade Amanda innifrån sitt rum att han skulle komma och hjälpa, hon var nämligen i full färd att bygga ihop bordet men hade en hand eller två för lite. Hon fick lite hjälp och medan hon avslutade jobbet lagade Edvard en smarrig måltid.
Det bestämdes att denna middag blev vår riktiga inflyttningsmiddag, snarare än de pytt-i-panna och fiskpinnemål som varit de tidigare dagarna. Sen firades ju också att Amanda fått jobb, så klart. Förhoppningsvis får Edvard ett positivt besked imorgon och då har vi allt under kontroll igen.

Imorgon åker vi tillbaka till Sverige över helgen. Edvard ska scouta hela helgen och Amanda ska festa. Tror att båda är lika nöjda, faktiskt...
Amanda ska vara tillbaka igen på måndag då det ska skrivas kontrakt och fixas med nya jobbet. Edvard återvänder kanske lite senare, beroende på hur det går med hans jobb och sådant.

Ha en härlig natt, allihop!
Här kommer en mysig bild från vår mysiga middag för att starta den åt er:


Förvirrad respons
Postat av: Alex

Ser väldigt smarrigt ut.. Maten ser god ut den med ;) Eller?...

2008-09-26 @ 15:39:08
URL: http://teammanwhore.blogg.se/
Postat av: ed

eller?=)

2008-09-28 @ 17:06:53

Kommentera mera:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0