Ändrade planer

Mja... Ibland går inte allt riktigt som man tänkt sig. Och den som gav sig lite tid och kollade närmre på vår tidsplan hade nog kunnat gissa att det skulle bli så. Vi hann inte. På långa vägar.
Vi hann typ till lägenheten till 11, bara lite sena. Sen blev det bråttom bråttom och fixa med kontrakt och deposition och lite krångel men det löste sig.

Så tillbaka till lägenheten och skynda skynda springa trappor med hela jävla världens saker. Vi bor på andra våningen så det blev en del spring. Ingen hiss eller sån skit om ni trodde det. Vi är asfitta nu (yepp, I said it...)
Tog knappt en timme att få in allt, men ingen rast eller vila där inte. Edie hoppade in i duschen och Amanda ställde sig vid spisen och utförde kulinariska underverk - färdigpytt värmd i gryta. Ja... Vi glömde stekpannorna hemma...

Så kasta i sig mat (båda fick asont i magen) och snabbt iväg med bilen för att leta reda på stället Edie hade intervju på. Gick rätt bra. Medan han var på intervju ställde sig hon på en parkering och tog en välbehövlig powernap.
Intervjun gick bra men dessvärre hade de varit otydliga i beskrivningen av tjänsten så det blev inget med det. Edie vill trots allt jobba mer än 11 h i veckan, hur trevligt företaget än verkade...

När hon sedan började vimsa tillbaka för att hämta honom lyckades hon köra mot färdriktning, nästan mot rött och allmänt nyvaket. Precis när Edie skulle hoppa in i bilen började en kille på andra sidan gatan banka på en annan kille. Såg helt galet ut, han slog verkligen i vredesyra och den andre killen skrek och sprang därifrån. Det lugnade sig rätt snabbt som tur var. Äckligt.

Så kunde vi äntligen bege oss hem, nu hade vi ca 3 h 45 min på oss. En jävligt tajt tid.  En jääääävligt tajt tid. Så vi skyndade oss ut från centrum, mot E6:an. Vad tror ni möter oss? Bilkö... Världens långsammaste jävla bilkö...
SÅ det var bara att acceptera, vi skulle inte hinna till bussen. Ringde Edies pappa som löste nya biljetter till en buss med avgångstid 3.30 i natt så att vi är uppe vid 7.30 igen. Eftersom vi båda har intervjuer på förmiddagen imorgon känns det bra att komma upp i god tid.

Nu ska vi då snart ta oss en timma eller två med sömn för att sedan bege oss tillbaka till vårt nya, vackra hem.
Vi har tagit en del bilder som vi tänkte att ni nog ville se. Inte så bra bilder, men håll till godo!



Om ni undrar hur mycket man kan klämma in i en bil och en takbox så har vi svaret. Typ så här mycket. Plus lite till som inte fick plats på bilden eller står i andra rum. Tokigt mycket mao.



Kolla in våra balla soffor! Hur schyssta och retro som helst.



Vårt underbart stora kök. Plus en konstig typ som kom på köpet.



På vägen hem hade vi väldigt...



...väldigt...



...väldigt roligt...

Ja, det var väl ungefär så vår dag såg ut. Tokig som tusan.
Amanda har lyckats landa 3 intervjuer den här veckan - asgött!
Edvard hade en idag och har en imorgon och fler på ingång - svinnajs.

Sova gott nu alla barn.

Signing out.

/EA-games (Challenge Everything)

Förvirrad respons
Postat av: Lina

Va fan, andra våningen? Kom tillbaka och klaga när ni bor på fjärde våningen utan hiss... :P

2008-09-23 @ 00:20:11
URL: http://linamusique.blogg.se/

Kommentera mera:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0