It's official...

Edvards jobb är inte så häftigt. Produkten säljer inte så bra och det är lågavlönat så han söker efter ett nytt jobb nu. Men fördelen är att han kan göra det på jobbet . Så han söker jobb och får betalt för det, han har fortfarande en anställning garanterat tills han hittar ett nytt job iaf. Vilket är nice =D

Arbetskamraterna är schyssta och så och lunchen ingår varje dag i jobbet men det känns inte helt bra. Det är en osäker anställning. Han vill ha en fastlön som att man vet att man får pengar för de timmar man jobbar. Söker för nuvarande olika lagerjobb.

Det är lite roligt här i Norge. Man har ju alltid hört att man äter mycket mackor i Norge men inte på det här sättet. Edvard som får lunch på jobbet får 2-3 mackor till lunch. Det är det ända man äter til lunch här. Hans arbetskollega Lene sa att man äter oftast bara ett varmt mål mat i orge och det är till middag.. =P Konstiga människor som bor är alltså.

Imorgon ska Edvard på Håkan Hellström med Jessica och sedan blir det "Bli skent fest" på våran dansklubb. Edvard missar tyvär de första timmarna med dans men Amanda får återberetta dem för honom när han kommer dit =)

Förvirrad respons
Postat av: Far

Är du norsk eller? Kan du inte prata svensk lengre? ;)

Far din

2008-10-10 @ 23:16:03
Postat av: h-f

Tack så mycket (: Hade du vart kvar in the hoods hade du fått komma förbi på lite fika och så.. men jag kan skicka en tårtbit a la cyber space (;

2008-10-11 @ 15:54:00
URL: http://ishav.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ska vi bilda klubb?

"Hej jag hatar mitt jobb - antäll mig?"

2008-10-11 @ 16:22:13
URL: http://njorun.blogg.se/
Postat av: Ed

haha! Ja visst kan vi starta klubb, fast jag hatar inte mott jobb, det är bara dåligt betalt :P



Nej far, jai har de ganske vanskligt å sncake svensk, jai e ganske lei på o snakke norsk nu, men du får pröve meg när jeg kommit hjem =)

2008-10-12 @ 12:17:03

Kommentera mera:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0